Omschrijving

Eenmaal aan verschijnen fantasievolle lijnen op muren en plafonds. De rubberen stroken zijn, zonder vast patroon, als grafische lijnen om het frame gewikkeld. Deze industriële hanglamp RubberLines L7 is een grote hanglamp die zowel boven de eetkamertafel, in de hal, in de keuken of woonkamer zal schitteren. Met een sfeervolle lichtbron (zoals de ledlampen van Calex) is het een compleet plaatje!

Wil je een bijzondere lamp in je huis?
Geen ‘dertien in een dozijn’-lampenkap, maar eentje die niemand anders heeft? Met een stoere look? Dan is een rubberen lamp echt iets voor jou! Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen van rubber. Geen enkele lampenkap is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.

Van binnenband naar rubberen lamp
De hanglampen uit de serie ‘RubberLines’ zijn gemaakt van gebruikte binnenbanden. Ze zijn dus ook nog eens duurzaam. Voor een extra speels effect blijven de ventielen en plakkers gewoon zitten. Ik werk niet met vaste patronen, dus elke rubberen lamp ziet er net weer anders uit. De patronen zorgen voor een prachtig grafisch effect op de muur of het plafond.

Modellen
De Rubberlines lampenkappen zijn er in verschillende vormen: rond, ovaal, vierkant, rechthoekig of wijd uitlopend. Wil je een flinke rubberen lamp die goed opvalt of juist een kleine, subtiel armatuur? Alles is mogelijk.

Styleecologisch, modern
TypeWoonkamer
ColorZwart

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp