Omschrijving

Dude Original is gemaakt van oude binnenbanden. De stoere zwart/grijze kleur en de structuur van binnenband, maken deze Dude een echte Original van gerecycled materiaal. Dude Original is het beste binnenshuis te gebruiken. Het is waterbestendig, dus ook ideaal voor in de badkamer.

Dude Colour is gemaakt van recyclebaar materiaal. Door de toenemende vraag naar Dude in kleur, begon Manon Juliette een zoektocht naar een duurzaam materiaal, dat aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet als van de Dude Original. Het bijzondere van Dude Colour is, dat al het restmateriaal direct weer in het productieproces kan worden opgenomen. Geen afval dus en recyclebaar.

De Dude kan tegen een korting ingeruild worden voor een andere kleur. Hierdoor houden we het materiaal in ons eigen productieproces.

Want de Dude gaat heel lang mee. Dat is natuurlijk fantastisch, alleen…jouw stijl in je interieur verandert in de loop der tijd misschien nog wel eens. Dan is het ineens wat minder leuk dat de Dude zo onverwoestbaar is ;-).

win – win – win!

Styleecologisch, modern, retro
TypeWoonkamer
ColorGeel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp