Omschrijving

Echte stalen binnendeuren verheugen zich in een toenemende populariteit. Het strakke, industriële karakter spreekt veel mensen aan, en geeft het interieur een boost van luxe, licht en ruimte. Vanwege het forse prijskaartje zijn deze exclusieve eye-catchers echter niet voor iedereen weggelegd.

Het Nederlandse Skygate brengt daar verandering in en maakt handgemaakte stalen binnendeuren bereikbaar voor een breed publiek. Door het unieke concept besparen klanten al snel de helft op de prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Skygate doet dit volgens het principe “vaste maten, lage prijzen”. Het biedt een overzichtelijk assortiment handgemaakte deuren en panelen aan met drie soorten in drie maten. Productie is hierdoor zeer efficiënt met een hoge, constante kwaliteit.

De gedachte hierachter is dat het vrijwel altijd voordeliger is je huis op maat te maken, dan je deur. Omdat de (deur)opening immers – ook bij leveranciers die maatwerk leveren – toch moet worden aangepast en voorbereid.

Assortiment
Skygates komen als draai- of taatsdeur, vast paneel of schuifdeur. Elk model is verkrijgbaar in 3 hoogtes en heeft een breedte die eenvoudig past in de meeste deuropeningen. Panelen komen ook in een halve breedte, wat extra combinatiemogelijkheden oplevert.
Een taatsdeur scharniert om een pin aan de boven- en onderkant. Er is dus geen kozijn nodig, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Kwaliteit
Alle Skygates zijn handgemaakt uit eerste kwaliteit staal, en voorzien van een keiharde, matzwarte poedercoating. Standaard uitgevoerd met 7mm dik veiligheidsglas en hoogwaardige scharnieren.

Verkoopinformatie
Skygate betaalbare stalen binnendeuren zijn te bezichtigen in de eigen showroom aan de Energiestraat 7 in Naarden.

Styleindustrieel, modern
TypeWoonkamer
ColorGrijs, Zwart
SpecialistenDeuren, inrichting en accessoires

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Menu
    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp