Omschrijving

Hoentjen Houten wereldkaart

De nieuwste eyecatcher in ons assortiment is de houten wereldkaart die u misschien al wel voorbij heeft zien komen bij onder andere VT Wonen. Een schitterende wanddecoratie die de harten van zowel reisliefhebbers als interieurfanaten sneller zal laten kloppen. Een product bovendien, dat helemaal past in onze huidige tijdsgeest waarin duurzaamheid een steeds prominentere rol vertolkt.
Ontwerper/kunstenaar Sander Hoentjen behandelt en bewerkt iedere wereldkaart persoonlijk. Stuk voor stuk, handmatig. Hiermee weet hij een uniek kunstwerk te creëren waarin liefde voor reizen en interieur prachtig samenkomen in één Nederlands product. Dus een aanwinst in ieder interieur. De houten wereldkaarten van Hoentjen Creatie zijn verkrijgbaar in vijf verschillende formaten en maar liefst acht soorten hout: Europees Eiken, Berken multiplex, Zebrano, Teak, Amerikaans noten, Palissander, Ebben en Wengé.

En niet te vergeten, onze special editions: de 3D wereldkaart van Berkenhout. Volledig 3D gefreesd waardoor gebergten tot wel 1,5 centimeter hoogteverschil zichtbaar zijn. En onze Mos kaart “Noors Rendiermos” De wereldkaarten van mos worden gemaakt van de beste producten. Zoals u dat van ons gewend bent. Het mos komt rechtstreeks uit de natuur en wordt in een gebied van 3200 km2 onder Noors staatstoezicht geoogst. Na het oogsten groeit het vanzelf weer aan. Noors Rendiermos is 100% biologisch afbreekbaar. Met de grootste zorg –stuk voor stuk en handmatig– behandelt en bewerkt Hoentjen Creatie iedere wereldkaart. De natuurlijke, open structuur van het mos zorgt voor een bijzonder goede geluidsabsorptie. Door een speciale behandeling is het Rendiermos blijvend hydraterend. Dit houdt in dat het mos zich constant aan de luchtvochtigheid uit de omgeving aanpast en daardoor zacht blijft. Hoentjen Creatie garandeert een jarenlange levensduur –onderhoudsvrij bovendien. Het Noors Rendiermos heeft geen water of zonlicht nodig, en u hoeft niet te snoeien. De speciale zoutoplossing die wordt gebruikt voor de conservering zorgt er daarnaast voor dat de wereldkaart brandvertragend werkt.

Styleindustrieel, landelijk, modern, Scandinavisch
TypeWoonkamer
ColorBruin, Groen, Zwart

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp