Omschrijving

Complete renovatie van een oud woonhuis aan een doorgaande weg. Hierdoor zijn de leefruimtes allemaal aan de achterzijde van de woning gesitueerd zodat er meer rust en privacy ontstaat. Door grote aanpassingen in de bestaande situatie te durven voorstellen, zijn de opdrachtgevers uit hun comfortzone getrokken en hebben daardoor lekkere grote verbonden ruimtes gekregen die allemaal hun eigen signatuur hebben. (Eetkamer heeft groot fotodoek, keuken heeft zelliges tegen de wand, woonkamer heeft een houthaard etc.) Door zoveel mogelijk doorkijkjes te maken voel je de verbondenheid door heel de woning.

Styleindustrieel, landelijk, modern, retro
Typekeuken
ColorBruin, Grijs, Groen, Wit, Zwart
Specialistenarchitecten, binnenhuisarchitecten

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp