Omschrijving

Bol- en platmos en houtschijven
170 x 100 cm
Angeline Windt van Angel Creations: “Dit is een duinlandschap vol kleine duinen. Je kan het hele terrein overzien. Door het gebruik van een combinatie van bol- en platmos straalt dit product een oase van rust uit. De zachte golvingen van het Bolmos accentueren onze Hollandse duinen met een blik op de omringde bossen en haalt de natuur dichterbij, ook waneer je binnen zit.”
Frame – hout, gemaakt in Nederland.
Bol & plat mos: Het mos komt uit oost Europa waar het met de hand wordt geteeld en geoogst. Dit proces is geheel onschadelijk voor de natuur omdat het mos vanzelf weer aangroeit. Na het oogsten worden de mossen schoongemaakt en behandelt met milieuvriendelijk prepareervloeistof. Hierdoor blijven de mossen mos jarenlang mooi met behoud van de natuurlijke kleuren.
Boomstammen: De boomstammen die wij gebruiken komen van bomen die gekapt moeten worden. Het zijn natuurproducten waar de schors nog aan zit. Hierna worden er boomschijven van gemaakt. De boomschijven worden behandeld tegen insecten. Ze worden afgelakt om de houtringen te benadrukken. Boomschijven waar wij mee werken zijn: berken, eiken, populier, abeel, leylandii, thuja, grove den, beuk acacia, es etc.
Draumr werkt met kleine, verantwoordelijke en creatieve bedrijven uit heel Europa en promoten hun kwaliteitsproducten aan de Nederlandse klant.

Stylebasic, country, ecologisch
TypeWoonkamer
ColorGroen

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp