Omschrijving

Heb je net je nieuwe droomhuis gevonden en ben je nog op zoek naar de juiste combinaties om je interieur helemaal passend te maken bij je droomhuis? Kussoo kan je hierbij helpen.

Kussoo, de online winkel die helpt om meer sfeer aan te brengen in je interieur met de Kussoo Interieurbox. De Kussoo Interieurbox bevat alles wat je nodig hebt om op een eenvoudige manier je interieur te stylen.
Met een aantal kleine aanpassingen in je interieur kan je een geheel nieuwe uitstraling creëeren.

De box bevat verschillende woonaccessoires om je interieur te stylen. Sierkussens vormen de basis van onze boxen, aangevuld met bijvoorbeeld kaarsen en kaarsenstandaards, een kleine tafel en nog veel meer. Wij stellen een aantal sets voor je samen, waaruit je zelf kunt kiezen welke sierkussens en andere accessoires je wilt behouden.

Iedere Kussoo Interieurbox wordt samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke wensen en eventuele “styling”vraag. Stuur ons een foto van je bank en wij sturen je een box vol wooninspiratie.

Kijk, kies en combineer wat voor jou de beste combinatie is voor in je interieur.

Stylebasic, beach, bohemian, country, ecologisch, industrieel, klassiek, landelijk, modern, provencaals, romantisch, vintage
TypeWoonkamer
ColorBlauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit, Zwart
Specialisteninrichting en accessoires

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp