Omschrijving

De opdrachtgevers hebben een mooie houten eco woning aan de rand van den Bosch. Voor een nieuwe start samen wilden ze graag een nieuw interieur. Hun wens was een interieur met een warme, moderne uitstraling met comfort. Heel fijn om voor deze mooie mensen aan de slag te gaan! We maakten een ontwerp voor het hele huis inclusief badkamer en keuken. Met bijzondere aandacht voor akoestiek en duurzaamheid.

team: Heidi en Katja

Reactie van de opdrachtgevers: “Afgelopen zomer hadden we ons droomhuis gevonden en wilden er een gezellige sfeer creëren. Al zoekende op internet naar iemand die onze woonwensen zou kunnen vervullen kwamen we PURE styling tegen. De site sprak ons meteen aan, zodat we een mail gestuurd hebben met de vraag of ze ons wilden helpen met het ontwerpen van ons interieur. Heidi reageerde al snel en tijdens de intake liep ze eerst door het huis heen om daarna met ons om de tafel te gaan zitten om onze wensen op elkaar af te stemmen.
We hadden vanaf het begin een goed gevoel bij Heidi en hebben haar volledig de vrije hand gegeven. Nadat we een aantal indelingsschetsen voorgelegd kregen, hebben we er één uitgekozen waarmee ze met haar team aan de slag ging. Het was best spannend hoe het ontwerp eruit zou komen te zien, maar Heidi heeft heel goed naar ons geluisterd. Ze had een lichtplan gemaakt met functionele, sfeer en algemene verlichting, visuals van elke ruimte, evenals kleuren en materialen. We bespraken het uiteindelijke ontwerp met de aannemer en zijn toen met het boek onder de arm naar de winkel gegaan om de meubels te bekijken en aan te schaffen. Daar aangekomen waren ze vol lof over PURE styling, omdat ze alles perfect geregeld hadden. Ze hadden een soort van boodschappenlijst gemaakt om het bekijken en aanschaffen te vergemakkelijken.
De muren zijn inmiddels gestuct, geverfd en behangen. Daarna zijn de meubels gearriveerd en het ziet er precies zo uit als in het ontwerp beschreven staat. We zijn er superblij mee en weten niet hoe we PURE styling / Heidi hiervoor moeten bedanken, zo mooi is het geworden. Iedereen die ons paleisje komt bezoeken laten we vol trots het ontwerp zien en hoe het uiteindelijk geworden is. Iedereen vindt het resultaat geweldig en daar zijn we het roerend mee eens.”

Stylebasic, ecologisch, modern
TypeWoonkamer
ColorGeel, Grijs, Groen, Wit

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp