Omschrijving

laat je verwonderen! Ook deze grote ronde lampenkappen van de serie Bont&Wolk zijn in bijna alle afmetingen en kaphoogtes te maken.
Deze hanglamp is het een blikvanger in je kamer. Met dimbaar led licht (niet meegeleverd) kan de sterkte aangepast worden van functioneel licht naar sfeerverlichting.

Plastic lijkt wel bont
De kappen en lampen uit de serie Bont en Wolk zijn met de hand gemaakt. Het plastic wordt, net als bij het knopen van tapijt, per stuk op een raster aangebracht. Door een speciale bewerking van het materiaal ontstaat volume waardoor het net bont lijkt. Het is dus echt ambachtswerk. En dat kun je zien. Elke lamp heeft een eigen uitstraling.

Wil je een bijzondere lamp in je huis?
Geen ‘dertien in een dozijn’-wandlamp, maar eentje die niemand anders heeft? Met een zachte maar ook een design uitstraling door het gebruik van helder van wit led licht? Dan is de Bont en Wolk lamp echt iets voor jou! Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen en lampenkappen in vele vormen en groottes. Geen enkele lamp is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.

Van vloer- tot hanglamp
De ‘Bont en Wolk’-serie bestaat uit handgemaakte lampen en lampenkappen. Door de combinatie met metaal en strak led licht zijn deze bijzondere lampen zacht en strak tegelijk en staan ze in elk interieur. Ook deze lijn bestaat uit een grote variatie : hanglampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen. Zit jouw model er niet tussen? Ik maak er graag een die helemaal naar jouw wens is. Neem dan contact met me op.

Productinformatie Lampenkap Bont en Wolk L
Levertijd–1 week
Materiaal–polyethyleen, metaal
Afmeting–64 x 25 (diameter x hoogte in cm) *
Kleur–wit
Plaats–hanglamp / vloerlamp
Lichtbron–uitsluitend met led- of spaarlampen
Label–MaOui
Ontwerp–Manon Ruijgrok

*er zijn ook andere maten te selecteren: zie rechts van de afbeelding

De kunststof waarmee deze lamp bekleed is (polyethyleen), in de volksmond plastic genoemd, is ongevoelig voor vuil, verkleurt niet, geeft een zachte glans en is biologisch afbreekbaar.

Stylebohemian, ecologisch, retro, vintage
TypeWoonkamer
ColorWit

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp