Omschrijving

Wij maken met onze zelfgemaakte baksteenstrips de mooiste industriële bakstenen muren in Nederland. Het alternatief op saaie bakstenen steenstrips.
Onze oude industriële bakstenen muren zijn de eye-catcher van uw interieur. StonePress weet deze al met een 8 jaar lange ervaring te creëren voor toonaangevende architecten, talloze interieur stylisten, restaurantketens zoals KFC en bij particulieren thuis.

Door de jaren hebben wij verschillende technieken ontwikkeld waardoor wij precies het effect kunnen creëren wat u graag zou willen hebben. Hierdoor hebben wij het volledige productieproces in de houdt van de volgende voordelen heeft:

– De StonePress steenstrips variëren van dikte onderling waardoor de muur geen vlakke maar een levendige uitstraling krijgt.
– Wij gebruiken niet alleen de hele StonePress steenstrips maar ook kleine lossen stukken, hierdoor krijg je geen stijve nette muur met een baksteen verband. maar een mooie oude bakstenen muur met vrij verband.

Wij Jan, Anthony & Martijn werken hier meer de 4 jaar samen aan om voor iedereen die echt een mooie bakstenen muur wilt, een echt mooie bakstenen muur te maken. Wij nemen uw wens erg serieus door er goed naar te luisteren, kijken wat mogelijk is en volgens uw wens in vervullen te laten komen. Daarom werken wij als volgt, u kiest bij ons uw droom(bakstenen)muur uit, vervolgens maken wij voor u de baksteen steenstrips op maat, deze kleuren wij vervolgens in uw favoriete kleuren en daarna komen wij bij u persoonlijk langs om de oude bakstenen muur voor u te maken. Door onze ervaring en snelheid zijn wij nooit langer dan een dag bezig!

Styleindustrieel
TypeWoonkamer
ColorBruin, Geel, Grijs, Oranje, Rood, Wit, Zwart

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp